Waarom aanmelden als jurist

Verwijzingen ontvangen
Als deelnemend jurist ontvang je thans via deze site circa 400 tot 600 verwijzingen per maand. Met iedere verwijzing kan je een rechtzoekende helpen en wellicht wordt het een betalende cliënt. 

Verbeterde online vindbaarheid
Iedere vraag&antwoord-combinatie en ook iedere Legal Tip, is gelinkt aan uw persoon en vakgebied. Uw betreffende internetpagina's worden geïndexeerd en vindbaar binnen zoekmachines zoals Google. De betreffende pagina's worden gepubliceerd op de site van Rechtswinkel.nl. Doordat onze site al lang bestaat en zeer actueel is met vele tienduizenden (!) internetpagina's, wordt Rechtswinkel.nl herkend als een actuele en relevante vindplaats. Dit houdt voor u als jurist in, dat u op internet veel beter wordt gevonden. Niet met reclame uitingen, maar als jurist, direct gerelateerd aan de inhoud van uw antwoorden en Legal Tips. U kunt dit zelf controleren door bijvoorbeeld uw naam in te tikken in Google en u zult zien dat u een toppositie heeft of zult ontwikkelen met uw profiel bij Rechtswinkel.nl.     

Nieuwe klanten
Wanneer u deelneemt heeft u de mogelijkheid om kosteloos en risicovrij een relatie op te bouwen met vragenstellers en ook andere gebruikers van rechtswinkel.nl. Niet iedere gebruiker of vragensteller zal een klant van u worden. Dit kost tijd en vertrouwen. Geregeld zult u zien dat vragenstellers en bezoekers uw bijdragen positief gaan waarderen. Als de rechtzoekenden daarmee voldoende vertrouwen in u krijgen, zal dit kunnen leiden tot een verzoek om juridische bijstand. Ook niet vragenstellers kunnen uw persoonlijke profiel en inspanningen inzien en u bent op internet beter vindbaar als jurist. 

Lagere kosten
Als rechtswinkel-jurist bespaart u op marketing en overheadkosten. U legt via rechtswinkel.nl immers direct contact met potentiële cliënten, zonder dat u gebonden bent aan een reclamebudget, kantoortijden of een locatie voor gesprekken. Tegenwoordig loopt het merendeel van het contact toch al via email, telefoon en post. Uiteindelijk gaat het toch om het contact krijgen met rechtzoekenden, zodat u ze kunt bijstaan?

Persoonlijke kwaliteit
Via rechtswinkel.nl neemt u deel als persoon en niet als organisatie. Uw persoonlijk optreden blijkt uit uw bijdragen en de waarderingen daarvan door rechtzoekenden. Waarderingen die anderen toekennen aan uw kwaliteit zeggen zoveel meer dan een reclame folder van uw kantoor.

Blijf op de hoogte
Aan de hand van de vragen die worden gesteld, blijft u goed op de hoogte van wat er actueel is bij uw klanten. Hiermee kunt uw voordeel mee doen, bijvoorbeeld door uw diensten beter te laten aansluiten bij de vragen in de markt.