Ervaar wat het doet voor je praktijk

Werken met Rechtswinkel.nl stelt je in staat om klanten te werven met de kennis die je al hebt. Vergroot je praktijk: hoe werkt dit

  • Eerste maand gratis. 
  • Daarna €37,90 per maand
  • Maandelijks opzegbaar

Telefonisch aanmelden? Bel: 040 2350423

Voordelen

  1. 400-600 verwijzingen per maand 
  2. Google top-positie met beantwoorde vragen
  3. Besparing marketingkosten
Icoon-afbeelding

Meer cliƫnten door kennis te delen en vertrouwen te winnen.

Rechtswinkel.nl zorgt voor rechtstreeks contact met een mogelijke klant.

Icoon-afbeelding

Verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines.

Iedere vraag & antwoord combinatie wordt een extra internetpagina, met een unieke link naar de jurist.

Icoon-afbeelding

Bespaar op marketing en verkoopkosten.

Je antwoorden leveren regelmatig betalende klanten op. En het draagt altijd bij aan je betere online vindbaarheid. Dit kost alleen tijd.

Icoon-afbeelding

Gewoon leuk om te doen en fijn om mensen te helpen.

Uit onderzoek blijkt, dat de meeste juristen waardering en plezier halen uit het helpen van rechtzoekenden. Het is een maatschappelijke bijdrage met een commercieel voordeel.

Lees het verhaal van Marc, 42 jaar, zelfstandig advocaat

"Ik ben het liefst bezig met mijn werk."

“Via mond-op-mond reclame heb ik een goede basis met klanten. Alleen is er verloop. Adverteren doe ik een beetje, maar ik vind het te duur en het is twijfelachtig wat het oplevert. Rechtswinkel.nl geeft een mooie aanvulling en kost bijna niets.”

Cliënten werven

“Een klant krijg je niet zomaar. Het gaat om vertrouwen, herhaling en snelheid. Als een vragensteller mijn antwoord heeft gekregen, komt er nogal eens een vervolgvraag, via email of telefoon. Na een paar van dat soort contacten, is soms het vertrouwen groot genoeg om cliënt te worden.”

Nu word ik ook online beter gevonden

“Binnen mijn vakgebied wordt ik nu ook op internet gevonden. Dit levert cliënten op, omdat ze zien welke vragen en antwoorden er aan mij zijn gerelateerd.  En dat schept weer vertrouwen, zeker als ze zien hoe anderen mij beoordelen. Ik denk dat ik ga ophouden met adverteren. Binnen Rechtswinkel.nl bezig zijn met mijn vak en tegelijkertijd klanten werven, is motiverend en kostenbesparend.”