Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben in november een keuken gekocht, in februari hebben we alles vastgelegd. Die dag werd een bedrag afgesproken. Nu komt de keukenzaak met een wijzigingsbrief dat de keuken in 1 keer 600 euro duurder wordt. Zonder daar enige mededeling over gedaan te hebben. Dit kan toch niet zomaar. Wij hebben getekend voor het afgesproken bedrag. Staan wij wel sterk in deze situatie?

Beste vraagsteller,
wat wordt als reden aangegeven voor de prijsverhoging? Wat staat er in de offerte of het aankoopcontract over prijsverhoging? Mogelijk bent u akkoord gegaan, namelijk.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Wij hebben op de dag dat we alles vastgelegd hebben de offerte getekend voor € 9920,00. Toen ik de factuur toegestuurd kreeg, bleek dat er een paar zaken niet op vcermeld stonden. Ik heb toen gebeld en gevraagd of het zo klopte. Volgens hun wel, toen zeiden ze dat de verkoper een fout gemaakt had en ons teveel korting gegeven heeft. Ze zouden nooit achter de fout gekomen zijn als ik niet gebeld had. Nu willen ze dat wij € 10521,00 gaan betalen. Maar hij laat niks meer van zich horen.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag