Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


wij hebben in december een nieuwe keuken gekocht a 11000 euro,maar er zaten vlekken in het composieten blad,die er niet uittgaan,keukenzaak wil het probleem niet oplossen,nij heb ik gedreigd er de rechtsbijstand op te zetten en nu komen ze met een tegemoetkoming van 250 euro,hier ga ik niet mee akkoord want het blad is niet om aan te zien.
wat zijn nu mijn rechten wat kan ik doen,wil gewoon een nieuw blad
mvg mh van nieuwenhoven

Beste vraagsteller,
u hebt recht op herstel van het blad, en als dat niet mogelijk is, of onevenredig veel gaat kosten, recht op vervanging in deze volgorde.

Beoordeel dit antwoord:

Geachte vragensteller,

U kunt hen als eerste schriftelijk in gebreke stellen, waarbij u om herstel van het blad verzoekt binnen een redelijke termijn. Wanneer de keukenzaak hier geen gehoor aan geeft, dan wel kunt u door een derde laten herstellen en de kosten ervan op hen verhalen. Mocht het zo zijn dat het herstel van het blad de keukenzaak onevenredig veel kosten oplevert, dan kunt u om vervanging van het blad verzoeken.

Daarbij wil ik u meegeven dat het verstandig is om alles schriftelijk vast te leggen, en eventuele telefoongesprekken hierover schriftelijk vast te leggen en dit aan hen kenbaar te maken. Dit om latere eventuele tegenstrijdige verklaringen te voorkomen.

Vertrouwende erop uw vraag voldoende te hebben beantwoord en rest mij uiteraard niets anders dan u veel succes te wensen!

Beoordeel dit antwoord:



M.i. moet u bovenstaande allemaal niet doen, maar direct uw verzekeraar inschakelen. Daar is deze immers voor en bovendien wordt door de maatschappij van u verwacht dat u deze tijdig inschakelt en niet zelf 'doormoddert'.
Succes.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag