Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wij hebben een geschil met een keukenleverancier via de geschillencommissie opgelost, die heeft een bindende uitspraak gedaan waar geen beroep in mogelijk is. Nu wil de leverancier meer geld dan door de cie. bij uitspraak is toegewezen (en vermeld). De cie. gaat nu een (aanvullende) bindende uitspraak doen terwijl bij de oorspronkelijke uitspraak al aangegeven is dat met de uitspraak het geschil is beeindigd. Mag dit/wat kunnen wij doen?

Als er een bindende uitspraak is gedaan dan is zoals de naam al aangeeft die uitspraak bindend. Dus er als er toch meer geld wordt toegewezen dan moet er iets bijzonders aan de hand zijn.
U kunt de stukken aan mij sturen dan wil ik er wel kosteloos naar kijken wat er nou precies aan de hand is. U kunt via mijn profiel contact met mij opnemen

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank voor uw snelle reactie. Wij hebben inmiddels aan De Geschillencommissie laten weten dat wij niet akkoord gaan met een bindende uitspraak over een reeds gedane bindende uitspraak waarin overigens het uit te keren depotbedrag is vermeld. Probleem is dat leverancier met dit bedrag achteraf niet akkoord gaat en stelt over de hoogte van dit bedrag door De Geschillencommissie niet op de hoogte te zijn gesteld.
Afhankelijk van de reactie van De Geschillencommissie aan ons zal ik u eventueel de de stukken sturen.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag