Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Werk gemaakt maar niet uit betaald gekregen

Werk nemer ik heef Wer aan genomen bij partartekloer messen maar ik had bijna werk af we hadden goed af spraken gemaakt en van daag ging er wat fout waar ik heeft gewerkt maar ze wilde mijn niet af laten maken de politie is aan wezig geweest maar die kande niets er aan doen moet heef ik een advercaat in geschakeld om ik recht heeft op mijn geld the krijgen wat kan jullie betekenen van mijn ik ben een parteklier straten makert maandag sta ik bij kamer van koop handel in geschijven dan ben ik mijn eigen ondernemer

Indien uw opdrachtgever werk dat u in opdracht hebt uitgevoerd niet wil betalen, zou u de opdrachtgever schriftelijk (aangetekend) moeten sommeren om alsnog te betalen. Mede afhankelijk van de precieze voorwaarden van de opdracht zou u ook incassokosten kunnen berekenen. U moet dan wel minimaal 15 dagen geven om die te voldoen ingeval van particulieren.
Indien de opdrachtgever u niet toestaat om overeengekomen werk uit te voeren, verkeert de opdrachtgever in verzuim. U zou dan bijvoorbeeld medewerking kunnen vorderen of ontbinding van de overeenkomst met schadevergoeding.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag