Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


waar kan ik heen om twee personen welke meineed hebben gepleegd aan te geven,, de politie behandelt het niet, ondanks dat de bewijzen in mijn bezit zijn. het kan toch niet zo zijn dat deze twee daar zo maar mee weg komen.

U zou als u daarbij een belang heeft een procedure kunnen beginnen bij de civiele rechter. Daaraan zijn wel kosten verbonden. U zou eventueel kunnen vragen bij het juridisch loket in uw omgeving of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

Beoordeel dit antwoord:

Een aangifte opnemen door de politie is verplicht als u daar om vraagt. Wil men dat niet na aandringen, dan dient u een klacht in bij het bureau. Voorts dient u schriftelijk een aangifte in bij de politie met afschrift aan de officier van justitie en u zorgt ervoor dat er een reactietermijn in uw brief staat. Desgewenst neemt u hiervoor een jurist of een advocaat in de arm.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

MIJN HARTELIJKE DANK VOOR VOOOR U SNELLE REACTIE.
DAAR IK SLECHTE ERVARING HEB MET ADVOCATEN (HOLLA)WAAR DOOR MIJ EEN BEDRAG € 17000 IS BETAALD EN DE ADVOCAAT WAAR HET OM GAAT MEINEED PLEGER DE HAND BOVEN HET HOOFT WERD GEHOUDEN OOK BIJ HET HOF VAN DICIPLINE, De tweede meineedpleger is een belasting accountant.
Mogelijk moet ik hulp vragen als zijnde lid van de orde van oranje Nassau daar ik niet van plan ben om van mijn AOW enige kosten te gaan betalen. Reglementair kan dat schijnbaar ia de orde, dat zal ik nog uit moeten zoeken.
De advocaat die de juiste toedracht op schrift heeft gesteld was plotsklaps verdwenen en een andere nam het over zonder dat deze van de info welke reeds op schrift gesteld was gebruik te maken.
Werd dus niet onder de aandacht van de rechter gebracht.
Nogmaals bedankt voor Uw reactie


Ik wens u veel succes en sterkte met uw zaak.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag