Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


VVE heeft een leeftijd restrictie van min. 40 jaar gesteld, dit is ook vastgelegd in de statuten. Nu verhuur ik een appartement aan iemand van onder deze leeftijd leeftrestrictie. Hiervoor is het appartement ook verhuurd geweest aan personen onder deze leeftijdrestrictie. VVE heeft eist nu ontbinding van het verhuur contract. Wat zijn de mogelijkheden op grond van redelijkheid en billikheid en de precedentwerking ?



U heeft een probleem als dit in de statuten staat. De vereniging mag dit van u eisen en u heeft derhalve een groot probleem met de huurder, die u waarschijnlijk niet heeft laten tekenen voor instemming met statuten, reglement etc., en die u dus niet gemakkelijk weg krijgt. Een vergoeding bieden aan huurder is waarschijnlijk nog de snelste en goedkoopste dus beste weg.

U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere gespecialiseerde VvE-recht-/appartementsrecht-/huurrechtjuristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.

Ik help u hier graag bij.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag