Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Voor mijn dochtertje heb ik een zwempakket gekocht van babyzwemmen tot haar c diploma. Ze is nu negen maanden. en heb nog maar 20 x gebruik gemaakt van het zwemmen. De dag dat we dat deden is uit het rooster gehaald en mij is aangeboden om dit op een andere dag te doen, wat niet lukt omdat ik dan moet werken en ik mag naar een ander zwembad wat veel verder weg is (anderhalf uur reistijd voor een half uur zwemmen) dus voor mij ook geen optie. Ik heb een deel van het totale bedrag betaald( totaalbedrag is 900 euro). En heb nu om restitutie gevraagd van het resterende bedrag. Het zwembad wil dit niet en geeft aan dat ze ook aangeven op de site en een rooster wat op de balie ligt dat ze geen restitutie geven. Staan zij in hun recht of moeten ze mij het resterende bedrag terug betalen?

Beste vraagsteller,
of ze in hun recht staan hangt allereerst af van de voorwaarden die u aangeboden hebt gekregen bij het zwempakket. Er is sprake van een duurcontract, tot en met zwemdiploma c bent u wel even bezig! Mogelijk kunt u onder bepaalde niet voorziene omstandigheden onder het contract uit, maar dan moet ik me wel verdiepen in de voorwaarden, dus wat staat er over duur, opzegging, tussentijdse opzegging, verhuizing ziekt, ander werk, andere onvoorziene omstandigheden, afkoop?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, zowel voor tijden als prijzen. Er wordt nimmer restitutie verleend.
Dit is het enige wat zowel op de site als op het rooster wordt aangegeven. Er staat ook niets op het inschrijfformulier, waar we overigens ook geen versie van thuis hebben.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag