Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Veel mensen bij in in de straat worden elke ochtend om 05.00u wakker van de krantenjongen, die met zijn brommer een hels kabaal maakt door bij iedere deur te stoppen met piepende remmen en weer op te trekken naar de volgende deur. Wij hebben allemaal een baan en raken echt gesloopt. Wat is je recht bij dit soort geluidsoverlast?

Dit is een vorm van overlast die met een actie uit onrechtmatige daad kan worden aangepakt. U kunt ook een kort geding starten dat het een en ander behoort te eindigen. U kunt het beste eerst contact opnemen met de baas van de krantenjongen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste Gilbert,

Dank voor je reactie. Ik heb reeds contact gehad met de baas van de krantenjongen, maar de krantenjongen lijkt niet onder de indruk, want er is niets veranderd. Toen ik 'de baas' de vraag stelde waarom het op dat uur niet op de fiets kon, gaf zij het bizarre antwoord, dat de krantenjongen dan waarschijnlijk zijn wijk niet op tijd af zou hebben??


Dat kan zo zijn, maar dan moet de krantenjongen wel de nachtrust respecteren. Er zit niks anders op dan de jongen zelf aansprakelijk te stellen. Of de politie te bellen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag