Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


tijdens het tekenen van een contract voor een kamer kwam ik er achter dat het voor een bepaalde tijd was, 2 jaar, dit was echter niet bedoeling en is ook niet expliciet vermeld. Er is niet getekend. kan de tegenpartij nu een soort van schadevergoeding eisen. omdat nu het schooljaar is begonnen en hun de kamer mogelijk niet meer kunnen verhuren



De duur van een (huur)overeenkomst is een essentieel onderdeel daarvan. Als u het daarover niet eens bent geworden is er geen overeenkomst tot stand gekomen, ook geen mondelinge. Als verhuurder niets vermeld heeft bij de omschrijving/bezichtiging/onderhandelingen, mocht u er van uitgaan dat de overeenkomst voor onbepaalde tijd zou zijn.
Ik zie dan ook niet hoe u aansprakelijk zou kunnen zijn.

U kunt voor meer informatie / hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere huurrechtjuristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

dank voor het antwoord. Gelukkig was men alleen boos en sprak men niet over "geleden inkomsten"ofzo. Dit zei men wel in eerste instantie.
Groet



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag