Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Sinds november loop ik in de ziektewet omdat ik een bedrijfsongeval heb gehad. Gister heb ik te horen gekregen dat mijn contract per mei a.s. niet verlengd word. Nu willen ze mij een bedrag aanbieden om mij weer zo snel mogelijk beter te krijgen. Doe ik er verstandig om dit aan te nemen of kan ik dit beter via een advocaat regelen?

Zeker niet doen. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor een eventueel te ontvangen uitkering. Ik weet niet of u al iemand heeft die u bijstaat maar als u als sinds november in de ziek bent omdat u een bedrijfsongeval heeft gehad adviseer ik u dringend om juridisch hulp in te schakelen. Deze site is bedoeld om snel eenvoudige vragen te beantwoorden en uw situatie kan erg complex worden en daarom is juridisch hulp denk ik hard nodig. De kosten van juridische bijstand kunnen ook worden verhaald op uw werkgever.
Als u juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de juristen op deze site, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag