Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Sinds 2009 werk ik op de markt. ik heb geen getekend arbeidscontract wel een ingevulde loonbelastingverklaring en elke week geld gestort gekregen van de zakelijke bank van de werkgever. Nu vertelde hij eerst dat ik nog maar 3 zaterdagen mag werken en vervolgens mag ik helemaal niet meer komen. Ik krijg geen loonstroken ondanks mijn herhaaldelijk vragen hierom. Ik zie dus niet of hij mijn nu al uit dienst heeft gemeld. Wat voor overeenkomst heb ik nu en wat zijn mijn rechten als hij mij ontslaat ( wat hij dus om een of andere reden niet wil doen), hij staat me niet meer te woord en reageerd niet op sms etc. Nooit ene klacht over mij gehoord ben alleen te duur.

Waar heb ik recht op als ik zomaar ontslagen zou zijn.

Met vriendelijke groet



U bent in vaste dienst en heeft recht op werk en loon, ook al is er geen schriftelijke overeenkomst. Ik raad u aan z.s.m. een arbeidsrechtjurist in te schakelen. Deze kan u helpen met uw loon opeisen en wedertewerkstelling te vorderen, desnoods via de rechter. Als u geen actie onderneemt heeft u daarnaast ook geen recht op een uitkering.

U kunt voor hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u zie als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag