Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


op 25 maart ben ik als voetganger door een auto van regio taxi die achteruit reed in mijn rug aangereden en gelanceerd
ben afgevoerd naar ziekenhuis en er is volgens mij geen politie bij geweest kan ik als nog politie rapport laten op maken of ia=s dat niet meer mogelijk en wat voor schade claim kan ik indiennen ik ben er niet voor verzekerd

Beste vraagsteller,
ik adviseer u alsnog aangifte te doen van dit feit, dan kunt u zich misschien nog als benadeelde partij voegen in een strafproces.
Daarnaast mag u zowel de chauffeur en zijn werkgever aansprakelijk stellen voor de schade als gevolg van deze verkeersfout. Ik adviseer u ook dit niet te doen zonder juridische hulp. U mag mij vrijblijvend benaderen via de direct contact knop.

Beoordeel dit antwoord:

Geachte vragensteller,

Allereerst wens ik u beterschap toe. Ik hoop dat u spoedig zult herstellen.

Zoals mijn collega, mevrouw Martens-Ferwerda aangeeft, kunt u inderdaad contact met de politie opnemen. U kunt hun verzoeken een Proces-Verbaal op te stellen. Ik ga er echter vanuit dat er geen strafvervolging zal plaatsvinden. Dat is in een dergelijk geval niet gebruikelijk. U kunt dan niet voegen in het strafproces.

Wel kunt u de verzekeraar van de taxi aansprakelijk stellen en uw schade bij hun verhalen.

Omdat u letsel heeft opgelopen is het verstandig een letselschadespecialist in te schakelen. Dat is een jurist/advocaat die gespecialiseerd is in de behandeling van letselschade. Deze kan de schade voor u vaststellen, de verzekeraar aansprakelijk stellen en onderhandelen.

Omdat ik er vanuit ga dat de taxi aansprakelijk is, moeten zij ook de kosten voor juridisch hulp betalen. Het inschakelen van een letselschadespecialist kost u niets.

Mocht u dat wensen, dan kan ik u bijstaan bij het verhalen van uw schade. Als letselschadespecialist heb ik vaak te maken met vergelijke situaties. U kunt via de knop direct contact, contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Beste vragensteller,

Indien u door een ambulance naar het ziekenhuis bent vervoerd, is de kans groot dat er ook politie aanwezig is geweest.

Zoals hierboven al is geschreven hoeft u een eventuele strafzaak niet af te wachten. U kunt zowel de bestuurder van de auto, diens werkgever als ook de bezitter van de auto aansprakelijk stellen.

Het regelen van een letselschade is echter complex. Ik adviseer u dan ook om contact op te nemen met een gespecialiseerd letselschadeadvocaat. De advocaatkosten zijn onderdeel van de schade en kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Indien u in de omgeving van het Westland woont, dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met u om de (on)mogelijkheden te bespreken. U kunt via de knop direct contact, contact met mij op te nemen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik wil u eerst beterschap toewensen en een heel spoedig herstel. Ik heb ervaring met dit soort letselzaken. Als u in Limburg of de omgeving Eindhoven woont ben ik graag bereid om in een gesprek met u de mogelijkheden een op een rij te zetten en de zaak verder voor u te behandelen. De kosten daarvan hoeft u niet te betalen want die verhaal ik op de verzekering

Beoordeel dit antwoord:

Beste vraagsteller,
als er wel een proces verbaal is opgemaakt en de officier van justitie heeft besloten de dader niet te vervolgen mag u hierover bij hem een klacht indienen zodat de zaak opnieuw bekeken wordt; daar zit wel een termijn aan.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag