Stel vraag

Particulier


Na een Controle van het Voedingsinspectie stellen deze een zogenaamde overtreding vast. (Hormonen, totale waarde 20Euro)

Een Disciplinaire commissie oordeelt schuldig 2 jaar geschorst.

De rechtbank oordeelt vrijspraak omdat er geen bewijzen zijn.

Toch wil de Disciplinaire commissie niet buigen aangezien de uitspraak definitief is en terug draaien doen ze dan niet.

Gaat het om een zaak in Belgie? Zo ja dan had u tegen de uitspraak van de disciplinaire commissie in beroep kunnen gaan bij de disciplinaire raad. Tegen deze beslissing kunt u een beroep op nietigverklaring instellen bij de Raad van State. Uit uw verhaal leid ik af dat u geen beroep heeft ingesteld en daardoor is de uitspraak definitief geworden. Dus formeel heeft de disciplinaire commissie gelijk. U zou kunnen proberen alsnog beroep in te stellen bij de raad op grond van nieuwe feiten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste,

Inderdaad het is in Belgie, mijn toenmalige advocaat ging beroep instellen, maar heeft dit niet gedaan (bewijzen hiervan staan op papier)Verzekering en stafhouder geven mij gelijk. Hij is nu Levenslang geschorst en mag nooit meer advocaat zijn, hij heeft nog meer mensen opgelicht, liet zich betalen maar deed niks, maakte zelfs valse papieren op met data dat beroep enz ging voorkomen.
Heb bij de Raad van Staten zelf een dossier ingediend maar wegens laattijdigheid is het onontvankelijk ben gaan pleiten maar het hielp niet. Ik zal het nog eens proberen via een Advocaat. Super van het snelle en duidelijke antwoord.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag