Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


mijn vraag terwijl de brugwachter het bedieningshokje instapte reed ik achter hem lang de brug op achter de brug was een voorrangsweg ik kon dus de bruggedeelte waar de slagbomen zijn niet verlaten doordat het op dat moment druk was op de voorrangsweg hij heeft mij noot gezien en de bomen laten vallen op mijn auto. hij wilde van niets weten en schold mij ook nog uit voor vieze zeikert zijn wekgever wil er ook niets van weten welke stappen moet ik nu ondernemen om hem aansprakelijk te stellen

U dient hem of zijn werkgever schriftelijk aansprakelijk te stellen voor de schade, waarin u de situatie nogmaals duidelijk maakt en eventueel onderbouwt met bewijzen. Afhankelijk van de reactie kunt u vervolgstappen nemen. Ik sta u graag hierin bij.

Beoordeel dit antwoord:

Allereerst vervelend om te horen dat u schade heeft opgelopen.

Ik raad u aan de werkgever van de brugwachter per aangetekende post aansprakelijk te stellen voor uw schade. Mocht u een rechtsbijstandsverzekering hebben, dan kunnen zij u wellicht hierbij helpen. Verder vroeg ik mij af of er getuigen zijn? Zo ja, dan is het aan te raden om de getuigen te benaderen en te vragen of zij een verklaring willen afleggen. U moet immers de toedracht bewijzen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

bedankt voor uw reactie helaas heb ik geen getuigen hij heeft mij nooit vernomen omdat hij de hele tijd aan het bellen was met z,n mobiel al toen hij het hokje binnen stapte


Het is in deze van belang dat u met goede bewijzen komt om aansprakelijkheid aan te tonen. Als u hard kunt maken dat hij onzorgvuldig is geweest omdat hij bv steeds aan het bellen was dan spreekt dit in uw voordeel. U kunt wellicht een advertentie op internet plaatsen zodat getuigen zich kunnen melden, anders vrees ik dat het wel eens lastig kan worden.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag