Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn vader is in Frankrijk overleden in de gevangenis en is 2 weken na ovverlijden naar Nederland gebracht. Aangezien mijn broer en zijn vrouw alles mochten regelen terwijl dat eigenlijk de dochter en zoon moesten regelen niet gebeurd ik had geen contact met mijn broer en zijn vrouw dus ze lieten weinig los over mijn vader zijn dood ook toen ik de ambassade belde weigerden zij mijn vraag van hoe is mijn vader overleden en door wat? Ik vind dat ik daar recht op heb maar nooit gehad.
de advocaat en mijn broer dwingde mij naar mijn gevoel om te tekenen voor beneficaire te doen ik heb het maar gedaan want ik wou toch niks van mijn vader. Maar naar duizend keer vragen aan de advocaat enz weet ik nog steeds niet hoe mijn vader is overleden en wat? ze hebben autopsie gedaan en gezegd dat een natuurlijke dood is enz maar mijn gevoel gaat verder dan dat ik heb ook geen papieren en niks gezien. Wat kan ik nog doen als zijn dochter zijnde erachter komen hoe hij is gestorven en waardoor? want ik hoorde allemaal verhalen over die gevangenis vandaar dat ik papieren wil zien van hoe en wat? maar ik heb me onterft wat ik net al had geschreven maar kan ik dan nog iets doen van hoe en wat? want dit is gewoon vervelend want mijn broer gaat mij niks vertellen.

Ik hoop snel van u te horen.

Beste vragensteller, Indien bij uw broer en zijn vrouw de stukken aanwezig zijn en u wilt die per se inzien, dan hebt u daarop recht. Zo zie ik dat. Het enige wat ik mij kan bedenken is dat u via een kort geding, dus via de rechter, afdwingt dat u de stukken te zien krijgt of een kopie van het geheel ontvangt. Met de wijze waarop de nalatenschap is geregeld, is niet gezegd dat u geen kind meer bent van uw vader. Op grond van uw bloedband met de overledene hebt u wat mij betreft een recht als belanghebbende. Ik zou dus een advocaat raadplegen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

ik had wel al in gedachte om een advocaat te nemen bedankt voor u antoord maar is dat niet te laat voor mij niet in ieder geval maar heeft het zin om het te doen want er zitten ook kosten aan? Hij is 4september 2012 gestorven en 21 september was de crematie en vanaf 4 september heb ik tienduizend verhalen gehoord enz enz. tot nu toe nog niks want je blijft eraan denken. En ik wil echt die stukken zien ook van de autopsie.


Uw vraag is via direct contact beantwoord.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag