Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn ontslag is per 1 oktober aangevraagd. Ik ben sinds mei op non-actief gesteld en krijg al sinds die tijd geen salaris meer. Baas betaalt mijn collega's ook niet sinds die tijd. Per 1 september kan ik ergens anders gaan werken. Op welke manier krijg ik mijn 3 maanden salaris en vakantiegeld alsnog terug? En kan ik dan het beste wachten tot na 1 oktober en ik een uitkering krijg van het uwv of kan ik al eerder ergens aan de slag zonder mijn rechten op dat geld te verspelen? Niemand kan mij een duidelijk antwoord geven.



U kunt uw loon/vakantiegeld per aangetekende brief vorderen (kijk bij 'documenten' voor een voorbeeldbrief) en zo nodig een procedure laten starten.
Gezien de situatie lijkt het mij goed om daarnaast ook voor te stellen de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden per 1 september te beƫindigen, bij voorkeur met een regeling inzake het achterstallig salaris.

U kunt voor hulp/meer informatie vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag