Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


mijn moeder is donderdag aangereden mijn moeder was op de fiets en de meneer die haar aanreed was met een auto we hebben de politie al gebeld en aangifte gedaan maar politie kon veders niks doen omdat mijn moeder het kenteken niet goed had en geen gegevens had van die meneer want die meneer heeft gekeken of hij geen schade had aan zijn auto en dat had hij niet en heeft vervolgens mijn moeders fiets weg gezet en vroeg nog wel of ze iets had toen vertelde ze hem ik voel mijn vingers niet meer en is meneer weer in de auto gestapt en weg gereden een andere auto die achter die meneer stond is uit gestapt en heeft haar geholpen met alles maar ook geen gegevens van nu heb ik via facebook een getuigen en heb het aan de politie ook al gemeld alles maar mijn grote vraag is mijn moeder heeft een gebroken pols en moet worden geopereerd er aan een zwaar gekneusde enkel en een dikke knie en daar bij een kapotte telefoon waar kan ik die schade verhalen of doet de politie dat regelen

Als u een getuige heeft, is het de vraag of deze het kenteken heeft van de bestuurder. De politie zal u waarschijnlijk doorsturen naar slachtoffer hulp, maar u kunt ook een verzoek indienen bij het Schadefonds voor Motorvoertuigen.

Gezien ik hier veel ervaring mee heb, mag u direct contact met mij opnemen voor nadere info of juridische bijstand.

Beoordeel dit antwoord:

Ten eerste wil ik uw moeder veel sterkte wensen met het herstelproces.

Als uw moeder is aangereden door een motorvoertuig en de wederpartij is onbekend dan kan ze in Nederland gebruik maken van het Waarborgfonds Motorrijtuigen.
Van belang is wel dat er duidelijkheid is dat ze een ongeval met een auto heeft gehad.

Bij het Waarborgfonds kan ze als slachtoffer op een fiets met een motorvoertuig een schadevergoeding krijgen voor:
- de schade die ze direct met het ongeval heeft opgelopen;
- de extra kosten die ze als gevolg van het ongeval heeft opgelopen, zoals de gevolgen van niet kunnen werken of het inschakelen van hulp in het huishouden/verzorging etc. en een vergoeding voor de pijn die ze heeft opgelopen.
Dit kan ze zelf doen maar ze kan ook een letselschadespecialist inschakelen. De kosten van de letselschadespecialist worden ook bij het Waarborgfonds ingediend.

Hopende u hiermee van dienst geweest te zijn en als u nog iets wil weten dan verneem ik dat graag van u.

Beoordeel dit antwoord:

Ik hoop dat uw moeder snel weer beter is. Helaas voor u doet de politie niets voor u. U moet zelf actie ondernemen maar ik kan u daarin ook bijstaan.
Als het kenteken van de auto niet bekend is dan kan uw moeder haar schade claimen bij het waarborgfonds. Ze heeft dan wel een eigen risico van € 250,-. U geeft aan dat u een getuige heeft. Dat is van groot belang want u moet via een getuigenverklaring kunnen bewijzen dat her ongeval heeft plaatsgevonden. Deze getuigenverklaring kan via een formulier worden ingediend bij het waarborgfonds.
U kunt alle schade maar ook smartengeld bij het waarborgfonds claimen. Zelfs de kosten van mij worden betaald als u mij zou inschakelen.
U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen dan kan ik u verder uitleggen hoe de procedure bij het waarborgfonds verloopt.
Via de onderstaande link kunt u ook zelf meer informatie vinden over het waarborgfonds

http://www.downbox.nl/Documents/aaa/documenten/Waarborgfonds-Brochure_Letselschade.pdf

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag