Stel vraag

Particulier


mijn advocaat zeg het duurt te lang en hij zegt tegen mij dat ik een andere advocaat moet zoeken ! woordelijk in een brief geschreven "ik ben van mening dat ik deze procedure niet voor u kan voeren. de onderhandelingen welke lange tijd hebben geduurd ,mede door de afwerende houding van de wederpartij en het grote verschil in standpunten tussen u en u ex man, nopen mij er toe om u te verwijzen naar een andere advocaat .
persoonlijk zie geen ik verdere mogelijkheid om u in deze succesvol bij te staan" geciteerd uit een brief, na 3 jaar ik wil het zo graag afronden! hoe of wie kan mij helpen??

Ik heb uw vraag eigenlijk beantwoord. U hebt in elk geval een advocaat nodig als u 'het' wilt afronden met een procedure. Die procedure zal dan gestart moeten worden. Als uw advocaat werkt op basis van een toevoeging mag hij niet zo maar stoppen met de zaak. U kunt wel overstappen naar een andere advocaat maar die moet dan de toevoeging overnemen. Of die dat zal willen doen, is de vraag. Heeft u bijstand die u zelf volledig moet betalen dan zult u een advocaat moeten nemen die bereid is om die zaak van uw huidige advocaat over te nemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag