Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn aanstaande ex zit onder de tatoages wat veel geld heeft gekocht,behoord dit ook als inboedel? Het is namelijk een sieraad van het lichaam. Wijntijd in gemeenschap van goederen getrouwd.

Nee dat kan ik mij niet voorstellen. Er kan natuurlijk een advocaat zijn die dat wel vindt, maar zou u dan de helft van de waarde van die versierselen willen claimen?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor u reactie,

Het is zo dat hij probeert alles op alles te zetten om mij voor zijn financiƩle wanbeleid op te laten draaien. Deze tatoeages hebben honderden euro's gekost en aangezien wij in gemeenschap zijn getrouwd en hij overal de helft van wil dacht ik dit zijn sieraden van het lichaam dus misschien dat ik hier rechtelijk wat mee kon.


Ik begrijp u maar ik vrees dat u geen recht hebt, maar ik kan het mis hebben. Interessant is de vraag echter wel. Stemt u af met uw advocaat.

Beoordeel dit antwoord:

Beste vraagsteller,
deze tatoeages behoren nu bij zijn lichaam. Het zijn geen zelfstandige roerende zaken , en ze vertegenwoordigen geen waarde. U kunt ze niet afzonderen , u kunt ze niet verkopen. Eventueel zou u kunnen stellen dat de tatoeages zijn gezet met uw geld zonder uw toestemming.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag