Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Klopt het dat er hoge kosten (van circa € 800,-) aan een handtekening opvraag verbonden zitten?
Via een incasso bureau wil ik er graag achter komen wie er een handtekening heeft geplaatst voor het bestellen van een aantal producten op mijn naam.
Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet.



Dat lijkt mij geen zuivere koffie! U kunt voor meer informatie hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere juristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:

Raar verhaal, lijkt me niet te kloppen. Hoofdregel is: als iemand denkt van u iets te vorderen te hebben wegens een bestelling, dan moet die dit bewijzen. Als deze denkt dat te kunnen doen met een handtekening, dan moet men dat stuk maar op tafel brengen.

Praktische insteek: geef aan dat u niet besteld heeft en dat als men denkt een bestelling met een handtekening te hebben, dat niet uw handtekening betreft. Per aangetekend schrijven of e-mail met ontvangst- en leesbevestiging. Vervolgens betaalt u niet wat u niet heeft besteld en kondigt u dat ook alvast in de brief aan. Het initiatief moet dan van hen komen i.p.v. dat u kosten zou moeten maken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag