Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ivm verhuizing zijn we afgelopen maandag gestart met een aannemer (eenmanszaak), gevonden via werkspot.nl, en ondanks de afspraak van een vast bedrag (5500 euro) heeft de aannemer elke dag een probleem over het geld.
Opdracht is: twee toiletten slopen en hangtoiletten ophangen (materialen inbegrepen in prijs), en een douchecabine (waarvan materiaal niet inbegrepen in prijs, deze zouden we zelf kopen) vervangen. Vandaag is het geescaleerd en is hij vertrokken, ons met het puin achtergelaten. Inmiddels hebben wij wel reeds 2750 euro betaald en er is alleen maar gesloopt. Dit geld willen we terughalen en zullen op zoek moeten naar een andere aannemer.
Kunt u ons helpen met het terughalen van het geld?

Afhankelijk van de situatie, adviseer ik u eerst een ingebrekestelling te sturen en de aannemer een redelijke termijn te geven waarbinnen hij alsnog de opdracht kan voltooien. Voltooit hij binnen de gegeven termijn de opdracht niet, dan moet de aannemer uw schade vergoeden.

Voor hulp bij het versturen van een ingebrekestelling / het vorderen van schadevergoeding, kunt u contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag