Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Is het slim om een ontslag met wederzijds goedvinden aan te kaarten

sinds 19 mei ben ik ziek thuis i.v.m. een burn out, ik ben werkzaam in de zorgsector en heb voor mezelf duidelijk dat ik deze sector zal moeten verlaten daar het me ziek maakt
van de werkgever uit krijg ik weinig begrip en voel ik druk , ze willen me dwingen om weer aan het werk te gaan in dezelfde functie, willen contract al aanpassen ondanks ziekte, en hun hele houding is voor mij duidelijk dat men uit is op een arbeidsconflict
voor dit soort dingen heb ik totaal geen energie en haalt mij meer naar beneden dan naar boven , is het slim om een ontslag met wederzijds goedvinden aan te kaarten ? hiervoor moet ik uiteindelijk wel beter gemeld zijn maar als ik daar dan mijn vakantie voor inzet?
zo bespaar ik me al dit gedoe en kan ik via het UWV aan de slag om uiteindelijk een ander richting op te gaan
of is het slimmer dit ziek zijn bij werkgever vol te houden ? alvast bedankt voor uw reactie

Het lijkt me voor u verstandig om de zaak vooraf goed door te spreken met een advocaat. Dit om te bezien of het inderdaad wenselijk is om tot een vaststellingsovereenkomst te komen. Mocht dat zo zijn, dan kan de advocaat daarna namens u met uw werkgever gesprek gaan om de mogelijkheden in kaart te brengen. Desgewenst kunt u contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik heb een dergelijke situatie nu aan de hand en zal deze naar alle waarschijnlijkheid naar tevredenheid oplossen. Het is wellicht handiger indien u contact met mij opneemt: 0162 - 46 11 12.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag