Stel vraag

Particulier


In de zomer 2011 hebben wij een vakantie geboekt naar Frankrijk. Bij de boeking hebben we een annuleringsverzekering afgesloten bij de camping. Helaas moesten wij deze vakantie annuleren op dokters advies. Wij hebben netjes alle papieren inclusief de dokters verklaring aangetekend verstuurd. Tot op heden horen wij helemaal niets! Wij hebben zelf al wel verschillende keren contact op genomen maar er word alleen gezegd de papieren liggen bij het assurantie kantoor. Wat kunnen wij hier verder mee? Graag uw advies.

Als u de papieren heeft toegestuurd aan het assurantiekantoor dan moet u van hen eisen dat er uitgekeerd wordt. Als u alles heeft toegestuurd aan de verzekering dan moet u bij de verzekering aankloppen. Die hebben vaak ook een klachtenafdeling en dan zou ik daar een klacht indienen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Geachte heer Martens, dank u wel voor uw reactie. De papieren moesten we aangetekend naar de camping sturen, de camping zou ze dan naar de verzekeringsmaatschappij sturen. Als ik bel of mail met de camping krijg ik alleen het antwoord van alles ligt bij de verzekering wij hebben daar geen inzicht in. Het adres van de maatschappij of naam geven ze ook niet. Het gaat om een bedrag van bijna € 1000 euro. We komen maar niet verder ze.


Dank moet u een aangetekende brief sturen naar de camping en eisen dat zij of het binnen 14 dagen regelen met de verzekering of dat ze het zelf betalen. Doen ze niks dan kunt u een dagvaarding laten uitbrengen en dus een rechtszaak beginnen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u wel voor uw antwoord, we hebben gevoel dat we hier wel wat mee kunnen.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag