Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik zit momenteel in de ziektewet wegens psychische klachten waarvoor ik onder behandeling ben.Mijn werkgever is voornemens mij te ontslaan,hiervoor volgt een rechtzaak.Dit omdat ik te vaak te laat ben gekomen.Nu is mijn vraag eigenlijk:krijg ik nu straks nog een [ziekte]uitkering als ik ontslagen ben?want eerst waarschuwde de werkgever van niet,en nu opeens weer wel,dus ik weet het eigenlijk niet.



Dat is niet goed te beoordelen zonder meer informatie van u. Het is ten eerste ook de vraag of werkgever voldoende gronden heeft voor ontslag, zeker omdat u momenteel arbeidsongeschikt bent. Ik raad u aan om in ieder geval te (laten) protesteren tegen het ontslag en u - onder andere om uw uitkeringsrechten veilig te stellen - te laten bijstaan door een ervaren ontslagrechtjurist.

U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.


Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Geachte mw Monique Doomernik,

Bedankt voor uw reactie!

Ik zou me best wel willen laten bijstaan,alleen heb ik de financieel middellen hier niet voor.Ook heb ik geen rechtsbijstandsverzekering.
Ik weet niet wat er mogelijk is?




Wellicht kunt u een 'toevoeging' krijgen, zie www.rvr.org voor inkomensgrenzen e.d. En anders: wij passen ons tarief aan aan het inkomen.
U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag