Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik woon op een Resort. Nu heb ik een derdenbeslag gekregen omdat de VVE van het resort het vuilophaalbedrijf niet heeft betaald. Ik heb contact gehad met de gerechtsdeurwaarder om te vragen wat de bedoeling hiervan is. Ze willen dat ik (en samen met mij nog andere) de parkkosten en de stroom niet meer aan het park betalen, maar aan de deurwaarder. Nu is het zo dat wij gewoonlijk de parkkosten wel aan de VVE (deze is verantwoordelijk voor de kosten van het afval) betalen, maar de stroomkosten worden aan het resort op een aparte rekening alleen voor stroom betaald en niet aan de VVE. Ik ben nu dus bang dat ik op deze manier dadelijk wordt afgesloten van mijn stroom. Het vreemde is ook dat niet iedereen op het resort deze brief heeft gehad, maar slechts een aantal. Ik moet het derdenbeslag binnen 4 weken invullen en retour sturen, maar weet me hier niet goed raad mee.

U bent verplicht medewerking te verlenen door het formulier in te vullen en terug te sturen aan de deurwaarder. U heeft dus geen keuze

Beoordeel dit antwoord:



U moet inderdaad het formulier invullen. Daarbij kunt u aangeven wat er volgens u niet klopt (met kopieën van bewijzen) en ook vragen waarom het beslag ook voor stroom zou moeten gelden.
U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere juristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag