Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb vanwege ziekte een kerstarrangement moeten annuleren. Op 17 decenber 2012 krijg ik bericht dat het mij toekomende bedrag (ruim 700 euro) aan mij zal worden gerestitueerd. DIverse reminders onzerzijds hebben niet geleid tot inlossing van deze toezegging.
Eerst in het voorjaar van 2013 (april) begrijp ik dat deze hotelaccomodatie reeds op 21 November 2012 in staat van faillisement is gekomen.Let wel: Vier weken voordat ik schriftelijk bevestigd krijg dat het bedrag gerestitueerd wordt. Het bedrijf is gelijk doorgestart en beroept zich op het failisement. Wel wordt ter compensatie een gratis verblijf aangeboden. Ik accepteer dit niet en verlang dat gerestitueerd wordt,zoals door de wettige opvolger beloofd.

Graag advies

Als door de opvolger aan u is toegezegd dat het bedrag zou worden terugbetaald dan moet de opvolger die toezegging ook nakomen. Mocht de opvolger vrijwillig niet te betalen dan zou u naar de rechter kunnen gaan om het af te dwingen.
Als u daarvoor juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de juristen op deze site, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag