Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


ik heb op 21 april een aanrijding gehad en de tegenpartij is aansprakelijk, dit is netjes afgehandeld kwa schadeformulier en netjes opgestuurd, verzekering van tegenpartij zegt dat ze de papieren ontvangen hebben, maar elke x als ik nabel om te status na te vragen van de schadevergoeding wat al getaxeerd was op 6034€ door hun expert, zeggen ze dat de behandeling bij hun volmacht in behandeling is.. Maar dit is al bijna 2 maanden geleden!

Wat kan ik doen om alsnog mijn geld terug te eisen zsm? Want ik zit nu zonder auto...

Helaas duurt het soms ontzettend lang voordat een verzekeraar betaald. Nu aansprakelijkheid erkend is zou er echter betaald moeten worden.
Het wil wel eens helpen als een jurist of advocaat een brief stuurt. Als u wenst ben ik graag bereid om namens u een brief te sturen waarin ik betaling eis.

Beoordeel dit antwoord:

Wat vervelend. In aansluiting op bovenstaande kan ik u nog als volgt berichten.
Uw auto is nog niet gemaakt omdat de garage wacht op bericht van de verzekeraar dat de auto gemaakt kan worden op hun kosten. Als u in de tussenliggende periode uw auto niet kunt gebruiken mag u een auto huren. 75% van de kosten hiervan moet vergoed worden door de verzekeraar.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag