Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een tijd geleden een televisie met ophangbeugel bij de Mediamarkt gekocht. Doordat er een fout in de gebruiksaanwijzing zit (deze is vernieuwd) heb ik de verkeerde schroeven gebruikt. Hierdoor is de beugel los komen te zitten en de televisie van de muur gevallen.
De Mediamarkt geeft aan dat het ophangen van de televisie onder mijn verantwoordelijkheid valt en ik verstand van zaken moet hebben.
Doordat de Mediamarkt niet aangesloten is bij de geschillencommissie en advocaatkosten erg oplopen ben ik benieuwd wat ik nu nog kan doen.

Beste vraagsteller,
Mediamarkt is verantwoordelijk voor de gevolgen van de foutieve informatie zoals gevolgschade doordat klanten de verkeerde ophanginstructies naleven. U behoeft niet meteen een advocaat. In dit geval zit er wel een tegemoetkoming in als u niet direct de communicatie opgeeft en minimaal een (juridische opgestelde) brief er aan waagt. Als u dat wilt kan ik u helpen met het schrijven (tegen een kleine vergoeding) van de brief , het is een ingebrekestelling /wanprestatie waarin u de gevolgschade vordert.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag