Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik heb een schuld gehad bij dsb bank en ik had een betaal afspraak en ik ben die na gekomen en in 2008 was de laaste betaling en nu komt een incasso lindorff bij mij dat ik weer moet betalen en ze nemen niet genoeg met de brief died ik en dsb in 2004 had gemakt endie ik hun had toe gestuurd geen genoegen ik had toen een betaal afspraak van 48 maanden en die ben ik na gekomen maar lindorff wil weer geld van mij en ze zeggen we gaan niet akkooord met die brief en ik had hun gezegt dan stuur ik mijn afschriften jullie toen toen hadden ze gezegd hou die troep we willen ons geld

Geachte vraagsteller,

Dit incassobureau blijkt niet uit te blinken in een correcte handelwijze. Wat daar ook van zij, als U meent alles in het verleden al betaald te hebben, dan hoeft U niets te doen. Het is altijd maar de vraag of dit incassobureau er verder mee gaat.

Wel van belang is dat U kunt bewijzen dat U alles heeft betaald. Zorg er nu alvast voor dat U deze gegevens voorhanden heeft en bewaar deze goed.

met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

HARTELIJKE DANK VOOR UW REACTIE, IK HEB DE BEWIJZEN AL IN PDF BESTAND GEKREGEN 49 BETALINGEN WAREN ER GEWEEST.

MVG JSW

IK HEB IN 2008 AL REEDS CONTACT GEHAD MET DEZE MENSEN MAAR ZE HEBBEN TOEN OOK AL DE KOPIES GEHAD VAN MIJ, KAN IK OOK STAPEN ONDERNEMEN.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag