Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik doe techinisch werkzaamheden maar wordt onderbetaald (mede volgens de functie-omschrijvingsprofiel). Ik heb gevraagd om een schaal erbij bij mijn leidinggevende en die wilt het niet geven maar moet wel deze werkzaamheden uitvoeren. Nu gooit mijn leidinggevende het deels op werkweigering omdat ik de flexers niet wil inwerken voor de technische ruimtes gezien men daar officieel een certificaat nodig hebt. Inmiddels zit ik hiervoor al ruim een half jaar thuis met buiten gewoon verlof. Is het bedrijf niet verplicht om binnen een bepaalde tijd uitsluitsel te geven wat er gaat gebeuren? Zit hier een termijn aan verbonden?



Wat een vreemde en vervelende situatie. Dit kan natuurlijk niet blijven voortduren. Ik raad u dan ook aan om uw situatie vrijblijvend te bespreken met een ervaren arbeidsrechtjurist. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen kan een strategie worden bepaald.

U kunt hiervoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.


Beoordeel dit antwoord:

Ik ga er van uit dat het bedrijf wel uw salaris betaald. Doen ze dat niet dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. U kunt dan gebruik maken van een van de standaard documenten op deze site om betaling van het salaris te vorderen.
Maar zelfs al betalen ze wel dan is het volgens mij nodig dat er duidelijkheid komt over wat het bedrijf met u wil. Daarom ben ik het eens met het advies van mevrouw Doornernik om uw situatie te bespreken te vragen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag