Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik ben net gescheiden, krijg de hypotheek niet op mijn naam, door de alimentatie is mijn inkomen te laag geworden. Het huis moet dus verkocht worden. Ik heb het nu te koop gezet, moet mijn ex-man ook tekenen bij de notaris als het huis verkocht is en zo ja, wat kan ik doen als hij dit weigert, want daar dreigt hij nu mee



Ja, zijn handtekening is ook vereist. Eventueel kunt u - als een brief van een jurist of de notaris ook niet helpt, wat ik als eerste adviseer - proberen uw ex tot medewerking aan verkoop te dwingen via een juridische procedure. De rechter kan vervangende toestemming voor de verkoop van de woning geven.
U kunt voor meer advies / hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met een van de juristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:

Via de rechter kan een vonnis worden verkregen dat in de plaats treedt van de handtekening van uw ex, vermits u onderbouwd & aantoont dat u daar een redelijk (stevig) belang bij heeft en de koopovereenkomst & koopsom reƫel zijn. Deze route heb ik bijvoorbeeld gevolgd voor een dame wiens ex na echtscheiding zonder achterlaten van adres Nederland verliet en haar met woning & maandelijkse lasten achterliet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag