Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben ingehuurd als regiomanager heb geen contract en er is geen enkele afspraak gemaakt, of wat op papier gezet, er is helemaal niets , ik dien elke week mijn factuur in en deze wortd na 45 dagen voldaan. kan ik hier zomaar weg en kunnen ze mij ergens aansprakelijk voorstellen.



Het lijkt hier - als u al enige tijd geleden bent ingehuurd - te gaan om een zogenaamde duurovereenkomst (ook al staat er niets op papier. Deze zijn in principe opzegbaar. Soms, indien de redelijkheid en billijkheid dit vereisen, dient er wel een zwaarwegende grond voor beƫindiging te zijn. En de vraag is wat dan een redelijke opzegtermijn zou zijn. Alles zo uit uw handen laten vallen kan ik in ieder geval niet aanraden omdat dit onrechtmatig zou kunnen zijn. Er zou toch tenminste enige beknopte vorm van overdracht moeten plaats vinden of in ieder geval uw aanbod daartoe.

U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact op nemen met mij of een van de andere juristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.
Mijn kantoor kan u bij deze kwestie van dienst zijn.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag