Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ik ben gescheiden en nu bedreigd mijn ex mijn ouders. Voor al mijn vader bedreigd hij door te zeggen dat hij hem wel een dwarslaesie wilde trappen. Wat kunnen wij hier aan doen.

Uw vader en uw moeder kan een contactverbod eisen in kort geding (daarvoor moeten zij een advocaat inschakelen). Voor meer informatie kunt u via de direct contact optie op deze site kiezen. Daarnaast kunt u aangifte doen van bedreiging.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Het is namelijk zo dat mijn ex partner samen met mijn vader voor de ouderen soos papier op haalt. Dus ze werken regelmatig samen. Nu uit hij zulke bedreigingen. Ook in de periode van onze scheiding heeft hij vele malen bedreigingen geuit. Ook naar mij toe. Hij heeft mij op de dag dat ik ben weg gegaan bij hem gedreigd met me te vermoorden. Daar heb ik een getuige van die het heeft gehoord. en is ook tussen ons beide gesprongen omdat mijn ex partner probeerde mijn keel dicht te knijpen. Ook ben ik door mijn ex partner verschillende keren voor k....( ernstige ziekte ) hoer uit gemaakt en ook heeft hij gezegd dat ik uit een k... ( ernstige ziekte ) familie kwam.
Dit alles doet me vreselijk veel pijn en verdriet.


Het advies is kort maar krachtig: u, uw moeder en uw vader spannen een kort geding aan inzake een contactverbod.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag