Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben filiaalmanager bij drogisterij,nu werd ik vanmorgen gebeld dat ik woensdag een gesprek heb met mijn districtmanager en een personeelsadviseur,nu willen ze niet zeggen waar dit over gaat,mijn beoordelingen zijn altijd positief geweest,mag zo'n gesprek met zijn 2 tegen mij of mag ik ook iemand meenemen?alvast bedankt

Een dergelijk gesprek mag met twee personen plaats vinden. Uit uw vraag maak ik op dat u denkt dat hier meer achter zit dan zij u wensen te vertellen. Het gesprek hoeft echtere niet negatief uit te vallen voor u. Als uw beoordelingen altijd positief zijn geweest zonder bijzondere aandachtspunten waar u aan diende te werken zou ik mij niet al teveel zorgen maken.

Bij een normaal functionerings- of beoordelingsgesprek gaat dit tussen leidinggevende en de werknemer. Nu er ook een personeelsadviseur bij is mag u aangeven dat u ook iemand bij het gesprek wenst te hebben.

U zou ook het gesprek af kunnen wachten en zien waar het over gaat. Als het een negatief gesprek is kunt u er altijd voor kiezen om het gesprek op dat moment te beƫindigen en aangeven dat u zich niet goed hebt kunnen voorbereiden en dat u wenst dat het gesprek op een ander tijdsstip wordt voortgezet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag