Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben bijna 6jaar werkzaam bij een bedrijf. Sinds een jaar is er een nieuwe leidinggevende.
Sinds zij er is disfunctioneer ik opeens volgens haar. Van de 9 tot 10 keer als er iets fout gaat wordt de vinger onterecht steeds naar mij gewezen. Ik heb ook elke keer aangegeven dat de fout niet bij mij ligt maar hier luistert ze niet naar. Mijn andere collega's snappen hier ook niks van en volgens hun ben ik onmisbaar in het bedrijf. Nou heb ik 6 maanden geleden een brief gekregen dat ik 6 maanden de tijd heb om mezelf te bewijzen. Ik heb me de afgelopen maanden de naad uitgewerkt en tussendoor werkoverleggen gehad waarin we besproken wat ik die week voor werkzaamheden had. Nu 6 maanden later heb ik weer een brief gekregen met alleen maar negatieve punten en onwaarheden met betrekking tot mijn functioneren. Ze heeft me dus ook een schriftelijk waarschuwing gegeven. In de brief beschrijft zij dat er geen sprake meer is van een vruchtbare samenwerking. Ze heeft mij nu weer 6 maanden gegeven en als ik volgens haar nog disfunctioneer volgt er ontslag. Naar mijn mening zoekt ze punten om me er uit te gooien, maar op deze manier schaadt het mijn naam en heeft dit ook gevolgen voor mijn verdere carrière. Zij wilt ook dat ik de verslagen moet ondertekenen. Wat moet ik hiermee?Ik doe keihard mijn best, en regelmatig moet ik haar zelfs helpen met vragen, maar toch word ik zo benadee



Ten eerste raad ik u aan om niet voor akkoord te tekenen, maar hooguit voor ontvangst. Bovendien is het raadzaam uw reacties hierover ook op papier te zetten en voor ontvangst te laten tekenen.

Verder ben ik van mening dat u het beste even nader kunt overleggen met een arbeidsrechtjurist.
U kunt vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag