Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben 4 jaar geleden door een overname van de praktijk in dienst van deze werkgever gekomen, nadat ik hier al 20 jaar werkzaam was en hij alle bestaande contracten heeft overgenomen.
nu bied hij ons een nieuw contract aan met de volgende alinea: reiskostenvergoeding daar doet hij niet meer aan dat zit in ons salaris inbegrepen, het pensioenfonds gaat hij ook mee stoppen.
ik werk 4 dagen per week, vaste dagen en nu geeft hij het aantal uren op en zegt dat hij deze per week zelf kan indelen.
verder staat erin dat het een contract is voor onbepaalde tijd en 2 regels verder staat dat hij na iedere kalender maand eenzijdig het contract kan ontbinden, ik en mijn collega's moeten ook eens in de zoveel weken oproepbaar zijn van maandag avond tot de volgende week maandagochtend,dus dag en nacht,zonder enige vergoeding,want dat zit in het salaris inbegrepen, is dit zomaar mogelijk!!!!!

Nee uw werkgever kan dit allemaal niet van u eisen. Ik adviseer u dan ook om een nieuw contract niet te tekenen omdat het onredelijk is.
Als u juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de juristen op deze site, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag