Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hi, Mijn oma is laatst aangesproken onder het mom van een EnquĂȘte, enkele weken later kom ik er achter (vanavond) dat mijn oma via deze weg pillen krijgt opgestuurd die ze moet betalen dit gaat om 94,50 en 31,50. Mijn oma heeft hier geen akkoord aan gegeven, en toen ze had gebeld naar dit bedrijf om het feit dat ze hier geen akkoord aan heeft gegeven en te zeggen dat ze deze pillen dus niet meer wilden hebben, vertelden zij dat dit niet kan/kon. mijn oma heeft al 5 hersenbloedingen gehad, waarvan de laatste nog steeds invloed heeft op haar dagelijks leven. Ze is slecht lezend, en kan vaak niet goed uit haar worden komen, en ook vaak de worden niet vinden die ze wilt gebruiken. Hierdoor heeft ze de bijgevoegde brieven niet gelezen. En kwam ik er ( helaas ) Vanavond pas achter na het toevallig zien van de folder.

Beste vraagsteller,
als uw oma op straat is aangesproken en ze daar een overeenkomst is aangegaan mag ze binnen een termijn van 8 werkdagen kosteloos annuleren want het gaat dan om colportage of oneerlijke handelspraktijken.

Als ze te laat is zijn er ook andere wegen zoals bijvoorbeeld een buitengerechtelijke vernietiging van de overeenkomst op grond van dwaling, bedrog of misbruik van omstandigheden of oneerlijke handelspraktijk.

Ik kan tegen een kleine vergoeding een juridische brief opstellen voor uw oma en proberen deze overeenkomst te vernietigen dan wel te annuleren als dat nog mogelijk is.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag