Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Heb de airco van m`n auto laten maken...nu blijkt dat het niets heeft geholpen...garage stelt nu iets anders voor om te maken met nog meer kosten.
Vraag: wat zijn mijn rechten ,zeker ook aangaande de rekening van de eerste reparatie ?

Wat niet is gemaakt, hoeft u ook niet te betalen. Dat noemen we wanprestatie. Er is niet geleverd, terwijl u wel hebt betaald. Ik stel voor dat u mee gaat met het nieuwe voorstel onder aftrek van de eerder gemaakte kosten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

dit brengt mij in de goede richting.Ik moet toegeven dat ik betreffende de rekening niet helemaal duidelijk was ,nl die heb ik wel maar nog niet betaald.Maaaarrr, hij stelt nu voor om korting te geven op de tweede reparatie(welk bedrag nog hoger zal zijn!)maar dan moet wel de eerste betaald worden en daarbij hoor ik nu dat hij de "oude"druksensor wil terugplaatsen en crediteren.Deze heeft hij nog in z`n lade liggen....? Dan geeft hij toch nu ook aan dat hier niets aan mankeerde ?
Eigenlijk zijn we het een beetje zat en zien nu liever af van volgende reparatie...heb hem een voorstel gedaan en wel om van de nog openstaande nota de helft te betalen en daarmee einde verhaal....maar hij wijst dit af..
Mag ons voorstel of is dit verstandig of keert dit tegen ons ?
Ter info : nog openstaande rek. : € 214 begrote volgende reparatie € 380-480 ....
graag Uw gewaardeerd antwoord,


U kunt niet zo maar van hem af maar u hoeft natuurlijk niet te betalen voor een reparatie die geen reparatie was. Het meerdere moet u wel betalen als dat de kosten dekt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag