Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Hallo,
Mijn ex-vrouw en ik zijn in 2008 gescheiden en alles is via een mediator geregeld. Uit het huwelijk hebben we een dochter van bijna 10 jaar. Ik ben in 2011 weer hertrouwd en afgelopen week kreeg ik te horen dat mijn ex-vrouw in 2009 al is hertrouwd. Ik was hier niet van op de hoogte en zij heeft mij hierover niets verteld. Ik heb de afgelopen jaren al diverse keren gevraagd aan haar om de kinderalimentatie aan te laten passen maar ze wilde dat niet en deed alsof ze financieel onafhankelijk van haar partner. Ze werkt zelf maar rond de 10 uur en zou elk dubbeltje om moeten draaien.
Nu ik weet dat ze getrouwd is, wil ik een poging doen om de kinderalimentatie te laten herberekenen maar kan dat ook met terugwerkende kracht tot de datum van haar huwelijk ?
Zij heeft mij immers hier niet van op de hoogte gesteld en gelogen over haar financieele situatie. Ik heb bewijzen dat ik haar gevraagd heb om verlaging van de kinderalimentatie en bewijzen dat zij zich opstelt alsof zij geen geld heeft (haar partner werkt fulltime)

Ik adviseer u om naar een advocaat te gaan om de mogelijkheden te bestuderen nu de stiefvader ook onderhoudsplichtig is en u meent dat u te veel hebt betaald.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag