Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo, in oktober 2012 ben ik aangenomen bij een bank. Dit gebeurde namens een groot uitzendbureau. Zij beloofde mij een opleiding met aansluiting een baan, eerst in vorm van een stage daarna een baan voor 6 maanden of langer. De opleiding werd gegeven, echter kwam de baan nooit! Na 5 maanden thuis zitten ben ik zelf weer gaan solliciteren, met succes! Helaas probeert het uitzendbureau mij nu een som van 1800 te laten betalen voor de gemaakte opleidingskosten. Wat vermeldt stond in het opleidingscontract. Ik ben echter van mening dat het niet nakomen van de gemaakte beloften en het thuis zitten van ongeveer 5 maanden reden genoeg is geweest om zelf verder te gaan solliciteren. In die 5 maanden ben ik 1 keer op gesprek geweest namens het uitzendbureau, verder hebben ze niks voor mij kunnen regelen. Hoe sterk sta ik in mijn recht?



Dat is niet te beoordelen zonder de overeenkomst in te zien. U kunt mij die mailen. Ook is meer informatie nodig over de gang van zaken.

U kunt daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.
Ik help u hier graag bij.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag