Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo!
Ik werk nu 12,5 jaar voor mijn baas en om een lang verhaal kort te maken: ik zit sinds januari 2012 in de ziektewet. De kans dat ik volledig terug keer in mijn functie is vrij klein, het werk is simpelweg lichamelijk te zwaar. Ben aan een studie begonnen maar omdat na een aantal maanden op AT basis aan het werk moest, ligt dat stil omdat ik er te moe voor ben. Nu heeft de Arboarts voorgesteld een afvloeiingsregeling te starten. Een aantal maanden mee zodat ik mijn studie kan afmaken. Maar nu is mijn vraag: heb ik dan ook recht op een uitkering?



Het is - omdat u ziek bent - niet verstandig om een vaststellingsovereenkomst te sluiten zonder tenminste een pro forma procedure bij de rechter te voeren. Dit om uw uitkeringsrechten veilig te stellen.
Bovendien zijn er ook andere mogelijkheden voor u zoals re-integratie in een andere functie bij werkgever of een ander bedrijf.
Ik raad u dan ook aan z.s.m. een arbeidsrechtjurist in te schakelen.
U kunt voor meer advies/hulp vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link 'direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.

Ik help u hier graag bij.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag