Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Hallo ik heb een vraag.
Ik heb in 2012 een ongeluk gehad buiten mijn schuld om, tijdens het uitoefenen van mijn beroep (vrachtwagenchauffeur).
Sindsdien ben ik mijn werk kwijt geraakt omdat ik ptss heb en daardoor niet kan werken.
Nu heb ik van de verzekering van de tegenpartij een bod aangeboden gekregen.
Echter vindt ik deze te laag want mijn leven is verwoest. Ik ben er ook financieel en sociaal hard op achteruit gegaan.
Ik heb besloten het bod af te wijzen.
Nu mijn vraag: kan ik nu een nieuw (hoger) bod krijgen van de verzekering van de tegenpartij?

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Geachte vragensteller,

Als u het bod afwijst, kunt u inderdaad een tegenbod doen. Het is hierbij belangrijk realistisch te zijn. Ik raad u aan contact met een letselschadespecialist op te nemen. Deze kan uw zaak beoordelen en kan een realistisch tegenbod bepalen.

De kans is groot dat u met hulp van een letselschadespecialist een hogere schadevergoeding uitgekeerd zult krijgen, dan dat de verzekeraar u aanbiedt.

Overigens wil ik opmerken dat de hulp van een letselschadespecialist door de verzekeraar moet worden vergoed.

Ik heb veel ervaring met het onderhandelen met verzekeraars. Mocht u dat dan ook wensen, dan ben ik u graag behulpzaam. Via de 'direct contact' knop, kunt u contact met mij opnemen.



Beoordeel dit antwoord:

Op de eerste plaats wil ik u heel veel sterkte wensen want het is extra vervelend als je leven al helemaal op de kop staat door zo'n ongeval dat je dan ook nog een gevecht met de verzekering aan moet gaan om een fatsoenlijke schadevergoeding te krijgen.
Het vaststellen van een redelijke schadevergoeding voor dit soort zaken is werk voor juristen die daarmee ervaring hebben. Ik heb ervaring met dit soort zaken en daarom weet ik dat iedere situatie anders is en daarom pas nadat alle details bekend zijn een redelijke schadevergoeding kan worden vastgesteld.
Ik ben graag bereid om vrijblijvend en kosteloos naar uw zaak te kijken. Als de verzekeraar aansprakelijkheid erkent worden zelfs mijn kosten door de verzekeraar vergoed zonder dat dit ten koste gaat van uw schadevergoeding. U kunt contact met mij opnemen via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag