Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo
Ik ben na 1 jaar ziek weer aan het terug keren in mijn werk,tijdens een gesprek met mijn manager bleek zonder mijn medeweten ook iemand van personeelszaken aanwezig te zijn.
Ik ben erg bang van mijn manager ,zij spreekt steeds dreigende taal als ik alleen met haar ben [zal mij er wel uit werken ].Ik wil zo graag weten of ik ten allertijden een begeleider mee kan nemen als ik op gesprek moet bij haar.
vriendelijke groet

Beste vraagsteller,

Dat er iemand (onaangekondigd) van PZ bij een gesprek over reintegratie aanwezig is, is op zich mogelijk. De werkgever handelt hiermee niet in strijd met een bepaalde regel. U kunt overigens ook iemand meenemen of op uw verzoek. Toch zal het niet zo zijn dat uw manager u nooit alleen zou mogen spreken. U bent en blijft immers de werknemer, en niet de begeleider/vertegenwoordiger.

Toch kunt u de werkgever verzoeken om u van te voren aan te geven dat er áls er een offcieel gesprek plaatsvindt, u iemand mee wilt nemen.

Als u inhoudelijke juridische bijstand nodig heeft kunt u een jurist(tegen een x tarief) inschakelen om uw belangen te behartigen. Dat kan bij het Juridisch Loket, als vakbondslid bij een bond, of via deze site.



Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag