Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo,
Er zijn mensen die naakte foto's hebben en beweren dat ik dat ben ? Wat kan ik hier aan doen . Ik weet niet wie het gezien heeft en welke en wat voor foto's er zijn het maakt me een beetje bang, ik heb wellis een foto in bikini gestuurd maar dat was gewoon naar een vriend en we vonden elkaar leuk. Die waren wel rondgestuurd en dat was al niet leuk. Iemand had namelijk zijn mobiel afgepakt toen hij dronken was en had ze naar zichzelf gestuurd. Straks denken mensen dat ik een slet ben . Groetjes t
P.s ik wil dit heel graag anoniem houden

Helaas niet veel, vrees ik.

Afwachten of deze foto's ook echt opduiken en ondertussen geen foto's zelf rondsturen die gewoon privé moeten blijven. Desnoods maar even alle foto's van je telefoon halen.

En mochten er foto's opduiken, dan eerst maar eens goed bezien of je er echt wel opstaat. Iedereen kan wel paniek rondzaaien door te beweren dat jij dat bent. En geef er verder ook geen ruchtbaarheid aan, anders wordt het voor pestkoppen alleen maar interessanter om foto's van jou rond te sturen of te proberen nieuwe te maken.

Dus: ook niet twitteren of aankondigen op facebook dat je naar het (naakt)strand/sauna/zwembad/vakantie gaat e.d. Even wachten, het waait meestal vanzelf weer over.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag