Stel vraag

Particulier


Goedenavond,
Mijn vraag heeft te maken met een zorg verzekering. De persoon in kwestie is 4 jaar dakloos geweest. Toen de overheid ervoor koos om iedereen in nederland verplicht een basis verzekering te laten hebben. De persoon in kwestie heeft inmiddels. Alweer aantal jaar een vaste baan en
inkomen en woont in een koophius. Heeft zijn schuld inmiddels. Afbetaald zo`n 3000 euro.nu komen ze aan dat er nog en nieuwe schuld gevonden is van 7000 euro voor dezelfde verzekeraar. Kun we deze schuld kwijt schelden omdat ze zeiden dat het eigenlijk klaar was na die3000euro. Of moet deze gewoon betaald worden.

Met vriendelijke gr
T.

Reactie van de vraagsteller

Heeft iemand antwoord op deze vraag.


Geachte heer, mevrouw,

De vraag is mij te onduidelijk om hier een antwoord op te geven. Als de zorgverzekeraar een schriftelijke verklaring heeft overhandigd waarin zij zegt af te zien van het resterend bedrag, dan heeft u een punt.

Ik raad u aan om naar een juridisch loket te gaan bij u in de buurt. Deze kan u doorverwijzen naar een gespecialiseerd advocaat.

Mocht u nog steeds met deze kwestie zitten, dan wil ik gerust eens naar uw verhaal luisteren en wellicht kan ik u van dienst zijn.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag