Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemiddag,

Op zaterdag 14 september vier ik mijn 30ste verjaardag, waarvoor ik al sids vorig jaar voorbereidingen getroffen heb. Afgelopen dinsdag is alles officieel bevestigd, locatie, artiesten, uitnodigingen aan familie.
Nu werd ik vandaag gebeld door de mensen van de feestlocatie dat de gemeente de locatie op die datum 24 uur wilt gebruiken voor multiculturele actieviteiten.
Gemeente en de locatie willen mij wel tegemoet, maar in hoeverre kunnen zij mij tegemoet als de locatie niet volledig naar wens is. Moeten zijn mij dan ook toekomen in de eventuele aanvulling in zowel de middelen als de kosten.

Als u een overeenkomst heeft met de locatie dan is uw afspraak eerder en dus geldig. U kunt dus vasthouden aan het contract, maar als dat leidt tot enorme problemen en gedoe dan zou ik het zoeken in a) een vergelijkbare lokatie (met u ruim van te voren af te spreken en te bezichtigen en uitvoerig vastleggen en b) compensatie omdat u al uw voorbereidingen al hebt getroffen waarmee mogelijk ook kosten zijn gemoeid.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag