Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemiddag,

Ik ben mysteryshopper bij mysteryshoppen.nl en zij hebben als regel dat wanneer een mysteryshopper een shop bezoekt zij binnen 8 weken zullen gaan betalen. Alleen tot op heden krijg ik mijn geld niet, net als vele andere shoppers. Ik wacht al vanaf februari op mijn geld (eigenlijk januari maar die 8 weken gaan er vanaf). Ik heb regelmatig gebeld en gemaild maar krijg steeds te horen ja binnen 1 a 2 weken krijgt u betaald. En ben er op zijn zachts gezegd een beetje klaar mee. Wat kan ik doen?

Bij de standaarddocumenten op deze site staat een brief waarmee u uw salaris kunt vorderen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Het is niet echt een slaris. Je krijgt betaald als je een opdracht hebt uitgevoerd en het rapport goed bevonden is. ik krijg niet een vast bedrag per maand. Kan ik dan ook bij de standaarddocumenten kijken?


Beste vraagsteller,

U kunt een dergelijke brief zeker als leidraad gebruiken voor uw vordering, al hoewel het hier niet om loon gaat.

De opdrachtgever heeft niet ontkent dat u een vordering heeft. Schrijft u zo snel mogelijk weer een brief als reactie op hun laatste mails. Wellicht kunt u incassokosten in rekening brengen, maar ben nog niet op de hoogte van de werkwijze van opdrachtnemers voor deze site. Als u wilt dat ik u help bij uw vordering of met u een plan maak, dan kunt u mijn gegevens vinden op mijn site of u neemt contact op met de direkt contactknop, die u ziet al u bent ingelogd.



Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag