Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Geen politie-aangifte kunnen doen van vernietigde MINUUT-AKTE Uittreksel uit een overlijdensakte + vernietigde doktersverklaring etc. e.e.a. hangt tevens samen met het feit dat ik middels illegale praktijken als enig erfgename etc. ben onterfd. Hoe kan dit en wat te doen basis erfrecht-oud

Ik adviseer u een erfrechtadvocaat in te schakelen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bij wel 70 advocatenkantoren heb ik mijn zaak voorgelegd, doch men heeft GEEN zin om mij in beginsel bij te staan o.b.v. gefinancierde rechtsbijstand. Mij is bekend dat na dat de gelden zijn vrijgekomen ik op betalende basis verder moet, hetgeen ik redelijk vind omdat ik dan niet meer voor een toevoeging in aanmerking kom. Weet u wellicht een kantoor dat mij o.b.v. toevoeging m.b.t. erfrecht-oud + erfbelasting wil helpen en daarna een afspraak maken op betalende basis? De gecreëerde (belastingtechnische) knoop is zo groot, dat ik hier niet meer uitkom en ik bevind mij in een wespennest. 'De gerenommeerde kantoren die de kennis in huis hebben verrichten alleen op betalende basis hun diensten, dus als onvermogende kom je nooit aan bod en moet je je alles maar laten ontnemen (ruim 1 miljoen euro!!!)


Gaat u te rade bij het Juridisch Loket 0900-8020.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ook het juridisch loket kan mij niet verder helpen, ondanks hun diagnose document. Zij weten ook GEEN kantoor dat bereid is en krijgen zo langzamerhand het heen en weer van mij door mijn gevraag. Zo erg is het in deze huidige maatschappij Klasse justitie. Men gebruikt voor mij zelfs 3 sofinummers/bsn-nrs. en middels twee onbekende word ik gekort op mijn AOW. (verwisseling van personen?!) De trein dendert maar door. Belastingdienst houdt zelfs onverschuldigde betalingen wederrechtelijk onder haar; men haalt de schouders op en antwoorden krijg ik niet zelfs rechters + gerechtshof worden verzocht om mij te doen stoppen in het voeren van verdere procedures.! Dit kan dus allemaal in ons BESCHAAFDE Nederland? als democratische rechtsstaat!
Er is zelfs één inspecteur die wel 4 verschillende aliassen heeft gebezigd.! Vertelt u het maar, ik kan alles bewijzen en heb menigmaal het feitenmateriaal aangevoerd als bewijs, doch men haalt de schouders op omdat ik GEEN advocaat heb die mij helpt! en ik mezelf tot nu toe heb verdedigd. Tja, daarmee kom je niet ver daar het geld mij momenteel ONTBREEKT.


Geen advocaat is verplicht u op basis van gefinancierde rechtshulp bijstand te verlenen. Dat is de keuze van de advocaat zelf. Dus dat is heel jammer. Als u werkelijk geen advocaat kunt vinden die bereid is u bij te staan dan moet u de deken vragen in uw arrondissement om hulp. Deze kan dan uiteindelijk een advocaat aanwijzen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag